Touring Cars Helsinki etsii yrittäjähenkistä moniosaajaa

 

 

Kansainvälinen ura mielessä?

 

Haluatko oppia johtajuutta käytännöntyön kautta trendikkäällä niche-alalla?

 

 

Liity nuorekkaaseen TC tiimiimme!

 

 

Oletko sinä energinen hands-on-tekijä ja yrittäjähenkinen organisoija, joka haluaa mahdollisuuden näyttää kykynsä ja taitonsa hektisten palvelutoimintojen pyörittämisessä osallistuen samalla itsekin operatiivisiin toimintoihin tiimin mukana?

*

Touring Cars Helsinki hakee toimeen tarttuvaa ja myyntihenkistä toimipistepäällikköä luotsaamaan matkailuautovuokraamon toimintaa. Työpiste sijaitsee Touring Cars ketjun pääkonttorin yhteydessä Vantaan Petikossa. Meillä pääset osallistumaan myös ketjun kehittämiseen vetäen uusien prosessien ja toimintojen käyttöönottoa pilottiyksikössä. Työnantajana tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet kansainvälisessä franchise-ketjussa

Arvostamme enemmän henkilön asennetta, yrittäjähenkistä työskentelytapaa  ja organisointikykyä kuin hienoja titteleitä ansioluettelossa. Tämä on siis erinomainen mahdollisuus myös nuoremmille kyvyille ponnahtaa uudelle urapolulle kanssamme. Hae siis rohkeasti työtehtävään ja katsotaan josko löytäisimme yhteisen kehityspolun.

Automatkailu on kovassa nosteessa

Vuonna 1982 perustettu Touring Cars on edelläkävijä matkailuautolomien tuottajana ja nykyisin yksi nopeimmin kasvavia matkailuautojen vuokrausketjuja Euroopassa. Tarjoamme asiakkaillemme matkailuautolomatuotteen, jonka keskiössä on modernin matkailuauton ohella korkeatasoinen palvelukonsepti. Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia matkailuautolomaelämyksiä. Painotamme palvelussamme asiakassuuntautuneisuutta, jonka kautta asiakkaamme saavat aina laadukkaan asiakaskokemuksen. Työskentelemme kunnianhimoisesti visioidemme eteen ja johdamme alaa esimerkillämme.

Tavallisesti toimintamme on kansainvälistä ja asiakkaita saapuu useista eri maista ja monista eri kulttuureista. Viimeisen vuoden aikana matkailuautovuokrauksen tilanne on muuttunut ja uudet matkailutrendit ovat tuoneet meille kotimaisen asiakaskunnan, joka on muuttanut työnkuvaa yhä enemmän myynti- ja markkinointipainotteiseksi. Aktiivinen osallistuminen vuokramyyntiin ja markkinointiin sekä matkailuautoloma-asiakkaiden opastaminen auton käyttöön ja laadukkaan asiakaspalvelun tarjoaminen antaa oivan mahdollisuuden oppia uutta. Asiakkaamme voivat suunnitella loman omien aikataulujensa mukaan, joten työaikamme vaihtelevat. Toimipisteemme palvelevat asiakkaita joka päivä maanantaista sunnuntaihin. Sesonkityöntekijät ovat kuvanneet työtä haastavaksi, mutta erittäin palkitsevaksi ja opettavaiseksi. Hyvä palveluasenne sekä joustavuus ovat hyödyksi ja koko tiimi auttaa sinua onnistumaan työssäsi

TC Family - Tervetuloa osaksi kasvavaan joukkoamme

Työ aloitetaan ensin asiakaspalvelusta ja konseptikoulutuksesta. Perehdytyksen jälkeen työtehtävänäsi on varmistaa, että kaikki operatiivinen toiminta on Touring Cars ketjun vaatimusten mukaista. Kausityöntekijärekrytointi, sesonkityöntekijäperehdytys, työaikasuunnittelu ja valvominen ovat työnkuvan osa-alueita. Taloushallintoa tukevat toimistotyöt kuuluvat päivittäiseen toimintaan. Vastuullasi on pienhankinnat ja toimittajakontaktit. Asiakaspalvelu, asiakashallinta ja -kontaktointi on osa korkealaatuisen ja sujuvan palvelun varmistamista. 

Perehdytämme sinut monipuolisesti työtehtävään. Aikaisempi esimieskokemus ja B-ajokortti ovat välttämättömiä. Sesongin aikana tiimissäsi on 4-8 henkilöä asiakaspalvelu- ja autosiivoustyössä. Työ tarjoaa tilaisuuden tutustua mielenkiintoiseen matkailuliiketoimintaan ja tapaamaan erilaisia ihmisiä. Sujuva suomen ja englanninkielen taito, positiivinen palveluasenne sekä asiakaspalvelukokemus on edellytys menestykseen tässä työssä. 

Tunnistatko myös näistä ominaisuuksista itsesi?

  • Kiinnostusta tai kokemusta matkailualalta
  • Vahvaa organisointiosaamista ja strategiaymmärrystä
  • Liiketoimintalähtöinen ajattelumaailma, yrittäjälähtöinen työskentelytapa
  • Kykyä työskennellä paineen alla, ratkaisuhakuisuus
  • Kielitaitoinen (suomen lisäksi sujuva englanninkieli, saksa on eduksi)

Työtehtävä: Station Manager / Toimipistepäällikkö, täysipäiväinen, vakituinen

Työnaloitus: sopimuksen mukaan, viimeistään tammikuussa 2022

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään pikimmiten, mutta 30.11.2021 mennessä lähettämällä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen work@touringcars.eu. Toimi ripeästi, sillä aloitamme kykyjen haastattelut hakemusten saapumisjärjestyksessä. Nimeä sähköposti ”Toimipistepäällikkö”.

Lisätiedustelut työtehtävästä: 

Toimitusjohtaja Veijo Tiitinen +358 40 707 3616  / veijo.tiitinen@touringcars.eu

 

Oletko se sinä vai tiedätkö meille sopivan kandidaatin?

Palkitsemme rekrytointiin johtavan vinkinantajan!

Auta meitä löytämään sopiva talentti. Vinkkaa verkostollesi tästä upeasta uramahdollisuudesta ja ehdota meille Station Managerin työtehtävään sopivaa kykyä osoitteeseen work@touringcars.eu. Palkitsemme rekrytointiin johtavan vinkinantajan Getaway- viikonloppulomalla *LUXURY -luokan autolla. 

*Vinkkipalkinto: 2 hengen LUXURY-luokan auto 4 päiväksi (lähtöpäivät PE-MA haluttuna ajankohtana vuoden 2022 aikana, pois lukien heinä-elokuun huippusesonki). Laadukkailla keittiö ja ruokailuvälineille sekä televisiolla varustettu auto 4 päiväksi (autovuokran arvo noin 1130€) TC Basic omavastuulla + 2x READY TO GO-paketti (sisältäen vuodevaatteet, loppusiivouksen, WC-kemikaalin, oleelliset siivousvälineet, sadetakit, camping-setin sekä BBQ-setin arvo á 125€) + 1 x vaihtokaasupullo (arvo á 49€). Lisätietoa automallista: https://www.touringcars.eu/fi/vehicle/luxury 

business team working together

 

facebook_iconinstragram_iconyoutube_icontwitter_icon

#touringcarsholiday #keytofreedom #goodfeelings