Kesätyö 2022 - Asiakaspalvelu

 

Kesätöihin matkailuautovuokraamoon

Vantaan vuokraustoimipiste etsii innokkaita kesätyöntekijöitä monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin


**

Vuonna 1982 perustettu Touring Cars on edelläkävijä matkailuautolomien tuottajana. Touring Cars on nykyisin yksi nopeimmin kasvavista matkailuautojen vuokrausketjuista Euroopassa. Mahdollistamme asiakkaillemme joustavilla, lisäarvoa tuottavilla ja räätälöidyillä palveluilla sekä laadukkaalla autokalustollamme huolettoman loman, joissa unohtumattomilla kokemuksilla ja vahvoilla tunteilla on tärkeä rooli. 

Asiakaspalvelutehtävissä pääset tutustumaan uudenlaiseen liiketoimintaan. Kesätyöntekijöillä on nimittäin tärkeä rooli laadukkaan palvelukokemuksen ja matkaelämyksen toteuttajina pääsesonkimme aikana. Työsi on monipuolista ja sosiaalista, sillä pääset palvelemaan matkailijoita useista eri maista ja kulttuureista. Asiakkaamme suunnittelevat matkailuautolomansa omien aikataulujensa mukaan, joten myös meidän työaikamme vaihtelevat. Toimipisteemme palvelevatkin autoa noutavia ja palauttavia asiakkaita kesäkaudella, joka päivä maanantaista sunnuntaihin.

Asiakaspalvelutehtävät edellyttävät positiivista, joustavaa palveluasenne ja reipasta otetta työntekoon sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aiemmat kesätiimiläiset ovat kuvanneet sesonkityötä palkitsevaksi ja opettavaiseksi. 

Asiakaspalvelussa pääasiallinen työnkuva on vuokraamoasiakkaiden palvelu matkailuautojen noudoissa ja palautuksissa sekä autojen valmistelu ennen asiakkaiden saapumista ja mahdolliset siirtoajot. Sinut perehdytetään hyvin kesätyöhösi ja paikallistiimimme auttaa sinua onnistumaan työssäsi.


Toivomme kesätiimin asiakaspalvelijoiltamme:

  • positiivista asennetta, reipasta otetta työntekoon
  • kykyä työskennellä paineen alla, hyvää ongelmanratkaisukykyä
  • kykyä toimia sekä osana tiimiä että itsenäisesti
  • mieluiten vähintään 20 vuoden ikä
  • B-ajokortti
  • Sujuva englanti ja suomi, muu kielitaito eduksi


Kiinnostuitko?

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen kesätyön, jossa oppii monia hyödyllisiä työelämän taitoja

Palkkaus on tuntiperusteinen alkaen 11,42€ / h + lisät. Lisäksi meillä on myyntiin ja suoriutumiseen liittyviä komissiota ja kilpailuja, jotka nostavat kokonaisansiota. Viikoittainen työaika 20 – 37,5h, joustavasti työntekijän mahdollisuuksien mukaan. 

Työ alkaa touko-kesäkuussa perehdytyksellä ja sopimus on määräaikainen, kesätyösopimus.

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen work@touringcars.eu ja otsikoi viestisi hakemallasi työtehtävällä ”Asiakaspalvelu ”

 

Olemme mahdollistaneet unelmalomia jo vuodesta 1982. Sukella maailmaamme videon avulla.

Video

 

facebook_iconinstragram_iconyoutube_icontwitter_icon

#touringcarsholiday #keytofreedom #goodfeelings