Vuokrauspisteestä vastaava Vantaan autovuokraamoon

 

Uramahdollisuus ratkaisulähtöiselle nuorelle organisoijalle

 

Oletko yrittäjähenkinen hands-on-tekijä, joka rakastaa pyörittää ja käytännön tasolla jalkauttaa useita projekteja samanaikaisesti?

Oletko energinen, englantia sujuvasti puhuva organisoija, joka haluaa mahdollisuuden näyttää kykynsä ja oppia lisää uusia taitoja hektisten matkailualan palvelutoimintojen pyörittämisessä ja olla itsekin osana operatiivista tiimiä?

**

Mikäli vastauksesi on kyllä, jatka lukemista, sillä tarjoamamme työtehtävä on erinomainen mahdollisuus nuoremmille kyvyille ponnahtaa uudelle, monipuoliselle urapolulle. 

**

Touring Cars Helsinki hakee ratkaisukeskeistä, toimeen tarttuvaa, joustavaa ja myyntihenkistä vuokrauspistevastaavaa matkailuautovuokraamoonsa. Työpiste sijaitsee Touring Cars ketjun pääkonttorin yhteydessä Vantaan Petikossa. Meillä pääset osallistumaan myös ketjun kehittämiseen tuomalla käytäntöön uusia toimintoja pääkaupunkiseudun pilottiyksikössämme. Työnantajana tarjoamme sinulle hyvät etenemismahdollisuudet kansainvälisessä franchise-ketjussa. 

Tule luomaan kanssamme kasvua

Vuonna 1982 perustettu Touring Cars on edelläkävijä matkailuautolomien tuottajana ja nykyisin yksi nopeimmin kasvavista matkailuautojen vuokrausketjuista Euroopassa. Tarjoamme asiakkaillemme matkailuautolomatuotteen, jonka keskiössä on modernin matkailuauton ohella korkeatasoinen palvelukonsepti. Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia matkailuautolomaelämyksiä. Painotamme palvelussamme vahvasti asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, kaikissa vaiheissa ja toiminnoissamme. 

Vuokrauspistevastaava on tärkeä lenkki, joka mahdollistaa paikallispisteessä asiakkaille lupaamamme laatuelämyksen koko vuokraamotiimin kanssa. Tavallisesti toimintamme on hyvin kansainvälistä ja pääsemme palvelemaan asiakkaita useista eri maista ja kulttuureista. Viimeisen kahden vuoden aikana matkailuautovuokrauksen tilanne on kuitenkin muuttunut voimakkaasti ja uudet matkailutrendit ovat tuoneet meille kotimaisen asiakaskunnan, jonka myötä työnkuvassa korostuu myös myynti- ja markkinointitehtävät.

Perehdytämme sinut laajaan työtehtävään monipuolisesti ja sinun tukenasi ovat useat kollegat ja paikallistiimi. Pääset paneutumaan työhösi asiakaspalvelumme parissa ja konseptikoulutuksemme avulla. Pääset heti mukaan myös kausityöntekijöiden rekrytointiin ja perehdytykseen. Aktiivinen osallistuminen autovuokrauksien paikallismyyntiin ja  -markkinointiin sekä autoa noutavien asiakkaiden opastamiseen ovat myös osa työnkuvaasi. Lisäksi taloushallintoa tukevat toimistotyöt sekä työaikasuunnittelu ja valvominen  kuuluvat myös päivittäiseen toimintaasi.  

Asiakkaamme suunnittelevat autolomansa omien aikataulujensa mukaan, joten työaikamme vaihtelevat. Toimipisteemme palvelevat asiakkaita joka päivä maanantaista sunnuntaihin. Asiakaspalvelun ja autosiivoustehtävien sesonkityöntekijät ovat kuvanneet vuokrauspisteen työtä haastavaksi, mutta erittäin palkitsevaksi ja opettavaiseksi. Edellytämmekin sinulta positiivista palveluasennetta ja joustavuutta.  Työ edellyttää myös B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa.

Tunnistatko myös näistä ominaisuuksista itsesi?

  • Kiinnostusta tai kokemusta matkailualalta
  • Liiketoimintalähtöinen ajattelumaailma, yrittäjälähtöinen työskentelytapa
  • Kykyä työskennellä paineen alla, ratkaisuhakuisuus
  • Kielitaitoinen (suomen lisäksi sujuva englanninkieli, saksan kielitaito eduksi)
  • Myynti- ja markkinointikokemus on eduksi 

Kiinnostuitko?

Työtehtävä: Vuokrauspistevastaava, täysipäiväinen
Työnaloitus: Sopimuksen mukaan, viimeistään huhtikuussa 2022

Työ on laaja-alaista ja sosiaalista sekä tarjoaa tilaisuuden tutustua mielenkiintoiseen matkailuliiketoimintaa ja samalla kasvaa omalla uralla. Hae siis rohkeasti työtehtävään ja katsotaan josko löytäisimme yhteisen kehityspolun. Kysy tarvittaessa lisätietoa: Toimitusjohtaja Veijo Tiitinen 040 707 3616  / veijo.tiitinen@touringcars.eu

Hae tehtävään pikimmiten, viimeistään 31.03.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen osoitteeseen work@touringcars.eu. Toimi ripeästi, sillä aloitamme sopivien kykyjen haastattelut hakemusten saapumisjärjestyksessä. Nimeä sähköposti ”Vuokrauspistevastaava”.

 

facebook_iconinstragram_iconyoutube_icontwitter_icon

#touringcarsholiday #keytofreedom #goodfeelings