Myynnin & markkinoinnin työharjoittelu

 

Monipuolinen työharjoittelupaikka myynnin ja markkinoinnin opiskelijalle Touring Carsin matkailuautovuokraamon myyntitoimistossa 

**
Suomessa vuonna 1982 perustettu Touring Cars on edelläkävijä matkailuautolomien tuottajana. Touring Cars on nykyisin yksi nopeimmin kasvavista matkailuautojen vuokrausketjuista Euroopassa.  Mahdollistamme huolettoman, rennon ja elämyksellisen loman joustavilla ja räätälöidyillä palveluillamme sekä laadukkaalla autokalustollamme niin kansainvälisille kuin kotimaisille asiakkaillemme.  


Etsimme Petikon autovuokraamon myyntitoimistoon reipasta, tunnollista ja kielitaitoista työharjoittelijaa. 

Tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin tehtävien parissa. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua uudenlaiseen liiketoimintaan kansainvälisen franchising –palveluketjun paikallispisteessä. Työsi on luovaa, vaihtelevaa ja sosiaalista trendikkään lomailukonseptin parissa. Työskentelet pääosin suomeksi, mutta kansainvälisen toimintamme vuoksi myös sujuva englanninkieli on tarpeen.  
 
Työharjoittelijalta vaaditaan: 

  • Positiivinen asenne työntekoon ja uuden oppimiseen 
  • Kykyä toimia osana tiimiä ja itsenäisesti 
  • Sujuva suomen- ja englanninkielen taito (saksa ja ruotsi eduksi) 
  • B –ajokortti (edellytys kesätyöpaikan osalta) 
  • Aiempaa matkailualan kokemusta ei vaadita 

 
Työharjoittelun jälkeen mahdollisuus jatkaa palkallisena kesätyöntekijänä ja solmia mahdollisuuksien mukaan jopa vakituinen työsuhde (osa-aikainen tai täysipäiväinen). 
 
Kiinnostuitko? 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen work@touringcars.eu ja otsikoi viestisi "Työharjoittelu". Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi, taidoistasi ja opiskelutilanteestasi sekä mahdollisesta työhistoriastasi.

 

facebook_iconinstragram_iconyoutube_icontwitter_icon

#touringcarsholiday #keytofreedom #goodfeelings